Ακράτεια Ούρων Αντιμετώπιση

Οι εφαρμογές της τεχνολογίας  την τελευταία πενταετία έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται στο πεδίο των παθήσεων του πυελικού εδάφους. Η τεχνολογία LASER προκαλεί τοπική αναζωογόνηση στους κολπικούς ιστούς. Στη συνέχεια, το κολπικό επιθήλιο βελτιώνεται σε ό,τι αφορά τη σπαργή, τη ζωντάνια και τη ενυδάτωσή του.

Οι βελτιώσεις αυτές έχουν σαν αποτέλεσμα την αίσθηση ότι υπάρχει μεγαλύτερος έλεγχος των συμπτωμάτων σε περιπτώσεις ακράτειας ούρων. Οι γυναίκες που έχουν ήπια ακράτεια ούρων ενδεχομένως να έχουν πραγματική βελτίωση των συμπτωμάτων τους. Στις περιπτώσεις, όμως μετρίου ή σοβαρού βαθμού ακράτειας ούρων από προσπάθεια ή από έπειξη, ο έλεγχος των συμπτωμάτων μετά την εφαρμογή LASER είναι περιορισμένος.

Η κύρια χρήση της τεχνολογίας στις παθήσεις του πυελικού εδάφους εντοπίζεται στην καταπολέμηση των τοπικών επιπλοκών του ουρογεννητικού συνδρόμου της εμμηνόπαυσης (ατροφία κόλπου, ατροφική κολπίτιδα).

ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

(Ώρες επισκέψεων )

Δευτέρα – Παρασκευή    17:30μμ – 21:30μμ


(Ώρες επικοινωνίας)

Δευτέρα-Παρασκευή       11:00πμ – 22:00μμ


Τετάρτη                              Κλειστά


Για  ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο

2310 287067

6977227190

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Icon

ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Έχοντας θέσει ως κοινό μας στόχο την αποτελεσματική θεραπεία των ασθενών, εργαζόμαστε όλοι από κοινού για την πραγματοποίηση του στόχου αυτού, καθώς έτσι πιστεύουμε πως πραγματοποιούμε και το καθήκον μας ως ιατροί.

themis-mikos

ΜΙΚΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

Γυναικολόγος – Μαιευτήρας (Ουρογυναικολογία)

markou-margarita

ΜΑΡΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Μαία

limberiadis-petros

ΛΥΜΠΕΡΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Γυναικολόγος