Υποτροπή ακράτειας ούρων

Η ακράτεια ούρων στις γυναίκες διακρίνεται σε ακράτεια ούρων στην προσπάθεια, σε ακράτεια ούρων από έπειξη και σε ακράτεια ούρων μικτού τύπου. Στις περιπτώσεις που έχει ήδη γίνει μία παρέμβαση για τη διόρθωση της ακράτειας και η ακράτεια επανεμφανίζεται, τότε έχουμε υποτροπή της ακράτειας ούρων.

Όταν έχουμε επανεμφάνιση της ακράτειας ούρων στην προσπάθεια μετά από χειρουργική διόρθωση της ακράτειας ούρων στην προσπάθεια, τότε έχουμε υποτροπή της ακράτειας ούρων στην προσπάθεια.

Στις περιπτώσεις που έχουμε εμφάνιση ακράτειας ούρων από έπειξη που δεν προϋπήρχε μετά από χειρουργική διόρθωση της ακράτειας ούρων στην προσπάθεια, τότε έχουμε εκ νέου (de novo) ακράτεια ούρων από έπειξη.

Όταν έχουμε επανεμφάνιση της ακράτειας ούρων από έπειξη μετά από χειρουργική διόρθωση της ακράτειας ούρων από έπειξη, τότε έχουμε υποτροπή της ακράτειας ούρων από έπειξη.

Η υποτροπή της ακράτειας ούρων από προσπάθεια οφείλεται συνήθως στην κακή ποιότητα των ιστών της ασθενούς, στις κακές συνήθειες σε ό,τι αφορά την άρση βάρους και τη δυσκοιλιότητα της ασθενούς, ενώ πιο σπάνια μπορεί να είναι απότοκος κακής χειρουργικής τεχνικής ή επιπλοκής της πρώτης επέμβασης.

ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

(Ώρες επισκέψεων )

Δευτέρα – Παρασκευή    17:30μμ – 21:30μμ


(Ώρες επικοινωνίας)

Δευτέρα-Παρασκευή       11:00πμ – 22:00μμ


Τετάρτη                              Κλειστά


Για  ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο

2310 287067

6977227190

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Icon

ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Έχοντας θέσει ως κοινό μας στόχο την αποτελεσματική θεραπεία των ασθενών, εργαζόμαστε όλοι από κοινού για την πραγματοποίηση του στόχου αυτού, καθώς έτσι πιστεύουμε πως πραγματοποιούμε και το καθήκον μας ως ιατροί.

themis-mikos

ΜΙΚΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

Γυναικολόγος – Μαιευτήρας (Ουρογυναικολογία)

markou-margarita

ΜΑΡΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Μαία

limberiadis-petros

ΛΥΜΠΕΡΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Γυναικολόγος