Σχετικά με το ιατρείο μας

Το ιατρείο μας λειτουργεί από το 2006 παρέχοντας υπηρεσίες στο χώρο της Γυναικολογίας, της Μαιευτικής, αλλά και της αντιμετώπισης των παθήσεων του πυελικού εδάφους. Από το 2008 στο χώρο του ιατρείου λειτουργεί εργαστήριο πλήρους ουροδυναμικής μελέτης. Από το 2010 γίνεται διερεύνηση των παθήσεων του πυελικού εδάφους με τη χρήση διαπερινεϊκής υπερηχογραφίας.

  • Αντιμετώπιση περίπλοκων γυναικολογικών παθήσεων

    Από πολύ νωρίς, το ιατρείο αντιμετωπίζει με τρόπο σύγχρονο και αποτελεσματικό περίπλοκα γυναικολογικά προβλήματα που σχετίζονται είτε με πρωτοπαθή εμφάνιση παθήσεων είτε με επανεμφανίσεις ή επιπλοκές μετά από παρεμβάσεις για γυναικολογικές παθήσεις ή παθήσεις του πυελικού εδάφους.

  • Η φιλοσοφία μας

    Απλές προσεγγίσεις, σύγχρονες, όσο το δυνατόν μικρότερη παρέμβαση, όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα. Σήμερα, ένα τεράστιο κομμάτι των γυναικολογικών παθήσεων είναι δυνατόν να γίνει με ελάχιστα παρεμβατικό τρόπο. Η εξειδίκευσή μας είναι στη διενέργεια διακολπικών/ ενδοσκοπικών επεμβάσεων δίνοντας σημαντικά πιο ανώδυνες λύσεις στις παθήσεις αυτές.

  • Υψηλά ποσοστά επιτυχίας

    Ένα μεγάλο κομμάτι ασθενών του ιατρείου μας υποφέρουν από πρόπτωση μήτρας ή/και ακράτεια ούρων. Στις συγκεκριμένες επεμβάσεις, η εμπειρία του ιατρείου είναι μία από τις μεγαλύτερες σε όλη την Ελλάδα, έχοντας σημαντικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Οι ασθενείς που θα υποβληθούν σε επεμβάσεις για πρόπτωση μήτρας έχουν ποσοστά επιτυχίας >85% σε βάθος 10ετίας, ενώ όσες υποβληθούν σε επεμβάσεις για ακράτεια ούρων από προσπάθεια έχουν ποσοστά επιτυχίας επίσης >85-90% σε βάθος 10ετίας.

Από το 2008 στο χώρο του ιατρείου λειτουργεί εργαστήριο πλήρους ουροδυναμικής μελέτης. Από το 2010 γίνεται διερεύνηση των παθήσεων του πυελικού εδάφους με τη χρήση διαπερινεϊκής υπερηχογραφίας. Από το 2020, έχουμε τη δυνατότητα διενέργειας κολπικής αναζωογόνησης με LASER CO2 για την αντιμετώπιση της ουρογεννητικής ατροφίας των γεννητικών οργάνων.

ΩΡΑΡΙΟ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

(Ώρες επισκέψεων )

Δευτέρα – Παρασκευή    17:30μμ – 21:30μμ


(Ώρες επικοινωνίας)

Δευτέρα-Παρασκευή       11:00πμ – 22:00μμ


Τετάρτη                              Κλειστά


Για  ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο

2310 287067

6977227190

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Icon

ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Έχοντας θέσει ως κοινό μας στόχο την αποτελεσματική θεραπεία των ασθενών, εργαζόμαστε όλοι από κοινού για την πραγματοποίηση του στόχου αυτού, καθώς έτσι πιστεύουμε πως πραγματοποιούμε και το καθήκον μας ως ιατροί.

themis-mikos

ΜΙΚΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

Γυναικολόγος – Μαιευτήρας (Ουρογυναικολογία)

markou-margarita

ΜΑΡΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Μαία

limberiadis-petros

ΛΥΜΠΕΡΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Γυναικολόγος